Ligging

Onze manege ligt vlak aan de ring van Brussel, afslag 20 ‘Huizingen’, te Dworp (Beersel).  Op een steenworp afstand vind U het Hallerbos waar U heerlijke wandelingen te paard kunt maken op de aangelegde en goed onderhouden ruiterpaden. Het Hallerbos staat bekend om zijn sprookjes-achtige sfeer in de lente als de blauwe hyacinten in bloei staan.

Een privéparking is voorzien op het terrein.

Stallen

De ruime stallen zijn gebouwd zodat de paarden maximaal contact  met elkaar en de omgeving hebben hetwelk het algemeen welzijn van de paarden ten goede komt; paarden zijn sociale dieren ! Er is ruim voldoende daglicht aanwezig, terwijl elke stal voorzien is van verlichting in de avond. De stallen zijn voorzien van een automatische en verwarmde drinkbak.

Piste

Wij beschikken over een overdekte en verlichte piste voorzien van een Geopad bodem met automatisch sproei systeem.

Faciliteiten

Club-House

Er is een gezellige cafetaria met terras en uitzicht op de piste. Hier kunnen de ruiters en publiek ontspannen onder het genot van een drankje. In de herfst en winter is er een gezellig open-haard vuurtje !

Zadelkamer

Er is een goed uitgeruste zadelkamer met het harnachement van de manegepaarden.

Online apotek

Från online apotek försöker vi erbjuda den bästa servicen till våra kunder så att de hittar alla produkter de letar efter relaterade till onlineapotek och parapharmacy.

Wasplaats

Een overdekte en afsluitbare wasplaats voor Uw paard is voorzien.

Weides

Direct aanpalend bevind zich een weide van ca 1,5 Ha. In de directe omgeving beschikken wij nog eens over 1,5 ha weides. Alle weides zijn voorzien van schuilhokken en zijn degelijk omheind met schrikdraad. Er zijn nog twee paddocks aanwezig.